article
Messages Mesaje

Vai de povestea vieţii mele

La facultate am avut de prezentat sub formă video, mergea şi foto, adică slideshow, povestea noastră. Sau ceva care să ne reprezinte, sau sau. Am avut destul timp de lucru, eu am făcut două proiecte pentru că primul nu era deloc profesionist, nu că al doilea ar fi ieşit profesionist, dar în compareţie cu primul era mult mai bun. Universul de hârtie se numeşte chestia pe care am prezentat-o azi, o adunătură de poze şi nişte filmuleţe ca să se lungească care povestesc despre cum mi-am scris eu viaţa, ca apoi să nu o dau nimănui să o citească. Mă rog. O idee de doi bani mi se pare acum, aseară în pat când nu am putut să dorm mi-a venit o idee mult mai bună cu cam ce aş fi putut să fac. Doi profesori şi colegii au văzut până acum filmuleţul şi sper să şi rămână aşa. Primul comentariu al profesorului de la seminar a fost, cu toate că sună dur, el a zis-o moale că sunt egoist şi infatuat. Hmm, cam aşa mi-a scris profesoara de franceză că sunt şi de egoist să nu mai vorbim. Celălalt profesor a avut de comentat, că doar nu am pretenţia să fie bine şi s-a cam plictisit, părându-i-se două minute şi jumătate foarte lungi. Eu în sfârşit zic că am reuşit o performanţă pentru că mereu mi-am dorit să pot să zic multe multe în foarte scurt timp. Na, era şi nişte lălăială.

Filmul respectiv ca filmul respectiv, a fost, trebuie decupat ca să nu mai fie plictisitor, Dumnezeu ştie cum o să fac şi asta, şi poate ar trebui, cum ziceam şi în alt articol, să îmi redefinesc personalitatea. Sau să dau “restart” la viaţă. Wouldn t that be a dream..

Mă gândeam că asta e dorinţa supremă, să faci orice cu viaţa ta, cam ca la calculator. Să o opreşti să o pui în stand by sau să o arunci pe geam.

AM TERMinat şi treaba cu banca, şi mă bucur că ălea sunt aşa nişte aiurite, cel puţin aşa au fost de fiecare dată când am mers acolo. Acum se lasă seara peste Clujul înceţoşat şi vă las şi eu pe voi.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 129 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: