article
Religion Religie

Adevăr sau minciună: premoniţii adeverite

Acest articol, despre 2012 şi alte teme conexe, l-am scris pe 15 martie 2009. În Bulgaria, se povesteşte că ar fi existat o prezicătoare care a ajutat chiar şi serviciile secrete totalitare ale vremii.

De mai multă vreme, foarte multă lume a auzit de Vanga şi prezicerile ei. Cu toate că ea aprezis în secolul trecut o mulţime de lucruri care s-au întâmplat întocmai cum a zis ea, ziua exactă a începerii celui de-al doilea Război Mondial, ziua şi condiţiile morţii lui Stalin, dezastrul de la Cernobîl, ultimele zile ale URSS şi aşa mai departe. A prezis cu exactitate data la care avea să treacă în lumea de dincolo. Cu toate că a murit exact atunci, în 1996, ea nu a fost încă (2009) înmormântată şi nu se ştie ce s-ar fi întâmplat cu ea. Astfel, prin anii 1980 ea a prezis cam tot ceea ce s-a întâmplat până acum în secolul nostru. De la atacurile de la New York din 11 septembrie 2001 la venirea unui preşedinte de culoare la cârma Statelor Unite americane în timpul unei crize economice în 2008. Uimitor până aici, dar mai uimitor este ceea ce urmează.

Bulgăroaica nu avea niciun fel de pregătire intelectuală şi totuşi a prezis toate evenimentele importante sociale şi politice din ani pe care nu i-a mai prins. Acum urmează partea cea mai îngrozitoare. Vanga a prezis în detalii viitorul lumii până aproape de anul 3800. Unele putem din păcate să le verificăm şi noi. A spus că în 2010 va începe al 3 lea Război Mondial care se va termina în octombrie 2014. Ceea ce urmează în prezicerile ei bate orice scenariu de film SF, robotizarea oamenilor, combinarea animalelor cu acestora, colonii subacvatice, crearea unui soare artificial care să lumineze parte întunecată a Pământului, războaie,  o boală care se manifestă omul îmbătrânind în câteva secunde, antidotul acesteia, colonie marţiană care doreşte să fie independentă faţă de Terra, călătorii în timp, o religie nouă, coliziunea sorilor şi sfârştul planetei, în urma căruia oamenii vor pleca în alt sistem solar.

Dumnezeu să aibă grijă de noi!

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 128 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008- 2017 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: