article
Film, Television

Les poupees russes (film)

Acesta este un film care te hotărăşti dacă să îl urmăreşti sau nu din primele minute de la începere. Când am văzut începutul, am ştiut că o să îmi placă. E o chestie pe care o ştii, la fel cum ştii şi alte lucruri în viaţă!
Pe scurt, filmul este despre un scenarist francez, pe nume Xavier, care nu se poate nicicum hotărâ la care dintre toate domnişoarele pe care le cunoaşte să rămână. Este acaparat de lumea lui siropoasă şi imaginară şi de brutalităţile şi nepăsările din fiecare zi. În timp, nu numai aventurile sale amoroase îl duc pe tot felul de drumuri, ci şi cariera şi cunoştinţele, el ajungând mereu să facă naveta între Paris şi Londra, iar apoi până în Rusia. Care va rămâne şi oare va descoperi el acea dragoste siropoasă la care viează, e o întrebare al cărei răspuns îl puteţi afla numai dacă urmăriţi filmul.
Mi-a plăcut foarte mult datorită situaţiilor pur reale care sunt prezentate. Este spectacolul vieţii pur şi simplu. Acestea sunt combinate cu fantezii, care se potrivesc perfect cu atmosfera acestui film. Apoi, faptul că numărul de actori este imens este din nou un punct în plus. Ca şi în viaţă, eroul este înconjurat de mulţi oameni care vin şi pleacă sau îi rămân mereu alături în timp. Tot ce se petrece pare să dureze foarte mult.
Astfel, la sfârşit, ai impresia că aţi văzut mai multe filme. Cea mai bună scenă, cel puţin preferata mea, este cea cu femeia perfectă, pentru care merită poate să urmăriţi întreg filmul.

Cred  că filmul doreşte să răspundă la întrebările “ce ne dorim de fapt?” şi “suntem oare destul de curajoşi să recunoaştem ce vrem cu adevărat?”

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: