article
Messages Mesaje, Society & Culture

Ziare ..

Zilele acestea foarte la modă a fost sărbătoarea respectiv parada homosexualilor din România. Televiziunile, Internetul şi ziarele au umplut spaţii imense cu aceasta. Mă rog, erau deja cu mult înainte bannere pe blogurile creştine, aka hate blogs, care menţionau parada şi evident cereau să fii împotriva acesteia. Din păcate, nu sunt multe de spus. Doar că e din nou ca la români. Ipocrizie, falsitate, şi tot ce mai trebuie. În primul rând, s-a îndreptat multă ură spre participanţi doar pentru că aşa sunt, politicienii nu au avut nimic de spus pentru că se apropie o mulţime de alegeri şi ar fi fost ilegal să spună că îi urăsc pe participanţi, cu toate că ar fi câştigat o mulţime de voturi. Bla bla bla.

Un lucru din nou neînţeles de mine este cum de a ajuns termenul homosexual să însemne acelaşi lucru cu travestit, dar asta e altă poveste.

Oricum, ipocrizia maximă a ajuns (din ce am citit eu cel puţin) pe un blog bazat pe ură un comentariu care spunea că ar trebui oprită această zi în care sexualitatea este prezentată ca vulgară. Omul are dreptate, nu? Ziua cu parada mai sus menţionată este singura zi din an în care sexualitatea este promovată într-un mod vulgar în public. Pentru a demonstra că nu e aşa, o să citez titlurile de azi din cele mai citite ziare din România:
Bunicul m-a lăsat însărcinată
Hârjoleală de o noapte
Maniac sexual
Fost stripper, şef la..
X, regina porno pregăteşte.. şi te aşteaptă (evident, ca şi la celelalte, head-ul este cu poze)
Sex în baia lui..
Ce brunetă vine la..
Povestea unei prostituate
Fata de la pagina 5, celebră deja.

Aşa ne dăm seama că românii sunt un popor decent, pe care îi interesează biserica, vremea prezentată de oricine (audienţele cresc cu cât fata e mai dezbrăcată) şi puritatea. Că de fapt sexualitatea ostentativă a homosexualilor îi deranjează.
Vă daţi seama ce e în capul vostru?

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 129 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: