article
Television

5 Crossing Jordan

Aseara s-a terminat sezonul 5 din cJ, penultimul. Pentru necunoscatori, trebuie sa spun ca primele 4 au fost chiar unul mai bun decat celalalt. Anume, de exemplu, dupa al 3 lea, te gandeai: ce o sa mai fie mai departe? Iar cand l-am vauzt pe al 4lea, am zis “no, le-am vazut pe toate”.
N-a fost chiar asa. Sezonul 5 nu le-a batut pe toate la un loc, dar a fost foarte bun! Am vazut iar chestii la care nici nu visam. Varianta.. “horror” sa zic asa a tot felul de lucruri bune universal, de exemplu “Vrajitorul din Oz” in primul episod.
In afara faptului ca unele episoade au fost chiar “Mind blowing”, au aparut si niste personaje noi, sincer niciunul prea agreabil. Si anume Tallulah (Lu) Simmons si J.D. Pollack, noul prieten al lui Jordan.

În ultimul episod din serie, Lily trebuie sa se marite cu Brandau, dar in final renunta la nunta pentru a ramane cu Bug (in sfarsit!!!). Nu aflam daca Macy mai este alcoolic sau nu, dar deducem din alte episoade ca se trateaza.

Cazul final o implica chiar pe Jordan, care dupa o petrecere se trezeste plina de sange langa Pollack mort. Ea tine pistolul cu care el a fost impuscat pe la spate.
Totul se complica, se introduce un judecator legat de alte 4 cazuri, Woody se desparte de Lu, pentru ca el doreste sa faca orice pentru Jordan, iar Jordan pleaca la Washington, dupa ce lasa o tona de urme pe un viitor mort pe o alee din Boston.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: