article
Editor`s Letters, Film

Un mesaj criptat involuntar

De multe ori, ceea ce suntem nu este înteles, ceea ce transmitem, si mai putin, si prin urmare, ceea ce aratam deloc. Vreau sa povestesc, prin doua exemple, unul mai concret si celalalt mai abstract, ca persoane de toate felurile întâlnim mai peste tot, si ca nu trebuie sa punem la suflet rautatile.

Unuldin filmele mele din ultima vreme a fost atât de prost pe cât a fost debun. Sau poate ca a înclinat într-una din parti mai mult.

Realizarea a fost proasta, de aceea nu se pune, dar ideea, nu în totalitate originala a fost controversata, sau ceva mai jos. Se prezeta o fata care se relaxa ascultând muzica si stând la calculator dupa ce se izolase în camera. Nimic nu ne-ar fi dus cu gândul ca fata în rochita de vara va fugi la auzul unor clopote si se va îmbraca în costum de calugarita crestina. Ideea mea, nu era aceea cum ca uite ce fac maicutele când nu le vede nimeni, ci mesajul scris pe usa, din ultimul cadru, care se referea la un fel de what comes around goes around,karma, dupa ce vedeam ca în urma ei atârnau castile de la mp3.

O persoana care îsi dedica viata într-un asa mod Domnului ar trebui sa o respecte, cam asta voiam sa spun, dar am auzit variante câte fire deiarba pe un deal de interpretare. Pe parcurs, cine a vrut a înteles,cine nu, nu, cu toate ca lumea din jurul meu de la Cluj e cam nepsatoare în general.

Plecând de la ce am scris mai sus, ca lumea este nepasatoare, cred ca pot sa povestesc mai mult decât va imaginati despre nepasarea, ipocrizia si chiar ignoranta care se gaseste mai des decât moral. E urât sa vezi oameni carora pur si simplu nu le pasa daca ce spun are vreo baza si care se cred mult superiori altora. Vreau sa îmi pastrez stilul pe care îl am mereu, si nu o sa mai spun decât ca am fost dezamagit dar sunt sigur ca trebuie sa existe si oameni buni, umani si normali. Si ca o sa  întâlnesc cât maimulti iar împreuna vom realiza ceva.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 129 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: