article
Film

Nu se lasa!

Una din temele recente de la şcoală a fost să realizăm un filmuleţ care să aibă ca subiect principal un mister sau un secret. Aveam de respectat anumite cerinţe de realizare, dar ideea şi tot restul ne aparţineau în totalitate nouă! La acest film am lucrat (din păcate?) singur. Povestea a fost construită împreună cu mai multe persoane, (Alexandra, îţi sunt mereu recunoscător) dar ziua în care l-am făcut am lucrat doar eu. Eu şi cu actriţa din film, pe care l-aţi putut vedea chiar aici pe site. Se numeşte “Oracol” şi are ca temă misterul realitate/ vis care ni se oferă fără îl cerem. După ce am compus ideea şi am terminat şi celelalte detalii (recuzită, etc.), a venitpoate cea mai grea parte, cea a filmării. Din două puncte de vedere, primul, că eu nu sunt cel mai tare operator, şi al doilea, că Sonja, actriţa care este personajul principal din film, m-a dus în zone necunoscute de mine în ceea ce priveşte interpretarea. Ca să spun aşa şi să mă gândesc dacă să arăt making- of ul sau nu. A dat-o pe toate părţile, dar în final am reuşit să obţin destul de mult din ceea ce am vrut de la ea!

Am apreciat foarte mult că nu s-a lăsat şi că a contribuit cu toată puterea la facerea filmului! În final, filmul m-a salvat destul de bine. Titlul filmului este “Oracol” şi a fost făcut în luna iunie a lui 2009, în Cluj Napoca. Sunt curios ce ar mai fi de spus!

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: