article
Society & Culture, Stiri News

Amicii festivalurilor

DSCF1380
Comunitatea grecilor din Braşov dansează.

Braşovul se pregăteşte de festivaluri, în pliă criză economică. Trecem peste aspectul că se cheltuie bani când ar trebui economisiţi. Cu toate că încurajearea unui mod de viaţă normal este soluţia ideală pentru o işeire din criză. Asfel Watumi a fost festivalul care acaparează Braşovul zilele astea. Se pare că nu are un specific anume, cam orice implică termenul creaţie. Film, muzică, teatru şi aşa mai departe. Desigur că şi mult prea celebra artă urbană, adică forme de distracţie în afara caselor sau a muzeelor, îşi are un loc de cinste. Activităţile din festival se amplasează peste tot, în locuri închise, dar şi pe străzi, unde accesul este gratuit. Am ăzut târg de obiectelucrate manual, care sunt originale şi unele chiar faine, cum se zice în Transilvania, dar sub nicio formă artă. Acelaşu lucru,adică ieşirea din sfera artei se aplică şi pentru grafitti şi alte asemănătoare. Am văzut nişte expoziţii de fotografie şi pictură. Unele pot fi numite creaţii cu cap, altele dar poze de amatori. Oricum, bine că există şi ceva frumos. Până la urmă, găseşti diferite manifestaţii, în restaurnate sau teatre, dar am văzut şi dansuri greceşti pe stradă, sau concerte cu, din fericire sau din păcate, cu doar câţiva spectatori în public. Poate alte zile de festival vor fi mai interesante, dacă vom afla ce înseamnă fringe şi voi hotărâ să mă mai plimb prin oraş.

Pace!

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: