article
Politics Politice, Religion Religie, Stiri News

Tu ce alegi ?

O singura zi, un singur loc. Orasul, Cluj Napoca, locul de data aceasta este asa numita Casa de Cultura a studentilor. Adica.. ma rog. În aceasi zi s-au organizat mai multe evenimente, care au avut ca centru “aflatul în ceata”, si anume pentru ca se adresau în special studentilor fara un drum actual prea clar. Si anume, la etaj se tinea un (numele e foarte prost ales) “târg de cariere” (sau meserii), jos un altul, de ong- uri si mai târziu un american plin de bani a vorbit ascultatorilor sai despre lucruri religioase. În primul rând, târgul de meserii pare o dezamagire data de afisele mari si continutul lor. Anume, o reclama care spune “hiper- job” nu se refera decât la casierie.
Nu discriminez, dar sa fii casier într-o piata nu e chiar o meserie “extra”.
În alta ordine de idei, merge si asa, dat fiind ca omul, femeia de serviciu se numeste “întretinator al designului podelelor”.
La târgul de ong- uri se vindeau cel mai bine (sper) idei, iar seara un batrân de opt zeci si unu de ani din America, presedine al unei banci care foloseste o suta doua zeci de milioane de dolari, vorbea despre nimic altceva decât despre religie.
Utilitatea şi importanţa acestor manifestări sunt date poate de însemnătatea pe care le au pentru participanţi. Ong- urile sunt, bune, joburile sunt bune, religia şi băncile america sunt bune, ca orice lucru însă, dacă ştii ce e de făcut cu ele.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: