article
Documentaries Documentare, Film

Ce-am mai filmat, ce-am mai montat

Însumarea filmelor pe care le-am făcut în ultima vreme arată diferit decât ce am făcut până acum. Nu, nu mi-am schimbat stilul sau ideile, dar temele pe care am avut de lucru au fost tare diferite. Am învăţat (sper) să fac trailere, am făcut un film despre extratereştri şi am filmat fântâna din faţa catedralei ortodoxe din Cluj, pe motiv că îmi plac valurile acelea mici. Mă rog..
Mai mult, am filmat şi vechiul hotel Continental din Cluj, în stil.. sper eu mai documentar, dat fiind că am şi oferit informaţii pe care le-am aflat eu despre el. Cel mai interesant experiment însă, mi s-a părut acela de a crea un proiect de câteva secunde, pornind de la un film al fraţilor Lumiere. Adică am avut câteva secunde la dispo, un cadru nemişcat în care să se desfăşoare un eveniment. Am lucrat şi la altele, mai interesante (sau nu, depinde de fiecare), pe care le voi posta pe Internet, sau de care o să menţionez altă dată.
Revenind la filmul cu extraterştrii, la care mai trebuie să lucrez dat fiind că a ieşti aiurea, am pornit de la înregistrarea aparaturii NASA, care înregistrează sunete cu tipar aproximativ de voci umane, aparent nemaiîntâlnit în spaţiu.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: