article
Editor`s Letters, Stiri News, Television

Media at it`s best

În vara asta au fost difuzate prin toate mijloacele de comunicare (inclusiv Twitter haha), ştiri cu majoritatea oameni destul de reduşi. În primul rând, în SUA, Paris Hilton a fost din nou arestată. Nu ştiu de ce şi ce s-a ales de arestul ei. Dar odată merge să fii arestată pentru că eşti Paris Hilton. Însă, dacă eşti încă odată arestată, şi nu pentru idealurile tale, atunci eşti mai mult decât o simplă blondă stereotipică.

În alt punct, elevii au picat bacul ca niciodată. Asta nu ar fi o ştire de pus pe blog, dar ceva ce s-a întâmplat la sesiunea “de restanţe” atrage atenţia! Şi anume, într-o sală, copiilor majori li s-a dat exemplu un nume, ca să scrie pe foaia de test. Odată ajunse la comisie, toate hârtiile erau semnate cu numele acela. Numele dat elevilor ca exemplu.

Pe lângă bătăi şi scandaluri, am auzit o ştire iar comentariile oamenilor mi s-au părut şi mai bune. Undeva, cred că prin munţi, există o localitate, un sat numit “Scărişoara” pentru că ca să ajungi acolo trebuie să urci pe o scară proptită de o stâncă, altă modalitate de a ajunge acolo nu este. Oamenii nu au nici măcar apă curentă, gaz sau electricitate, mi se pare. Eu consider că acei oameni sunt cu o treaptă mai jos pe scara evoluţiei! Toată lumea sare în cap, dar.. Aceşti oameni nu au auzit sau nu au instinctul de popor migrator. Oamenii au migrat ani şi ani pentru a ajunge în condiţii mai bune, cum ar fi drumuri care să te lege de restul umanităţii. Se pare că sătenii s-au născut bătrâni, dat fiind că nu au putut să mute satul pe vremea când încă erau în puteri. Ca să nu mai vorbim de spiritul de iniţiativă. Să faci ceva din mediul în care trăieşti, cum de exemplu islandezii nu au căi ferate, dar compensează cu alte mijloace.
De obicei, vara la televizor se dau reluări şi programe de la mare. Dar anul acesta, televiziunile din România nu au oferit mare lucru, asta e conjunctura când nici în timpul anului nu ai ce da. Noroc că există programe prin “syndication” şi televiziune occidentală.

Am găsit pe M6 seara, o emisiune teribilă, şi amuzantă. Se numeşte “Un gars, un fille” – un băiat, o fată şi este un colaj de scheciuri cu un cuplu, care, cum este tipic la francezi, se iubesc, complotează şise ceartă. Jean “Lulu” şi Alex sunt îndrăgostiţi, gazde, musafiri, turişti, complexaţi, o calcă pe soacră pe nervi şi aşa mai departe. Serialul, început în 1999, a avut un fel de echivalent românesc, dar mai bine să trecem peste fără să ne aducem aminte.
Pentru cine nu rezistă să se uite (haha) când în “Medium”, Allson Dubois are o viziune, există “Friends”, Emmyurile sau alte programe de urmărit. Am văut într-o zi o emisiune din Olanda, la care se cerea să imiţi o persoanlitate din lumea muzicală; pop evident. Trist.

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 128 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008- 2017 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: