article
Television

Kathy Griffin şi viaţa ei pe d list

Kathy Griffin loveşte din nou. Kathy Griffin e o comedienne care nu “take – from anyone”. Celebra nonvedetă îşi etalează inconfundabila “publicity whore” în reality- show- ul ” My life on the D- list”. Pentru cei ce nu sunt în temă, lista “a” înseamnă cele mai celebre şi sofisticate vedete de la Hollywood şi în general. Kathy se autopune pe lista “d “, cu toate că aceasta nu există în realitate. Însoţită de familia (părinţii) şi echipa sa, Kathy îşi prezintă viaţa privată şi încercările de a se pune în lumina reflectoarelor. Din păcate, tatăl lui Kathy moare în anul trei de filmări. Griffin îşi bate joc şi ironizează tot ce se poate, nimic nu este prea deplasat! Probabil că showul se adresează băieţilor de 14 ani care se entuziasmează auzind o femeie din grupul de vârstă al profesorilor lor înjurând ca la uşa cortului. Cascadele de înjurături sunt câteodată un pic prea mult pentru mine, dar că nu se abţine de la a spune orice pentru a-i şoca pe ceilalţi. Uimirea celor care apar este cea mai interesantă, mereu supriza vine din “ce a mai putut să iasă din ea”. Eu cred că e trist ca realitate şi seria de documentare, prentru falşii snobi (ca să nu zicem reality television) determină publicul să râdă ca să nu stea cu gura larg deschisă 44 de minute.
Dacă a venit vorba,
Apropo de snobii falşi, aceasta este o categorie teribilă de oameni care numesc lucrurile sofisticat ca să pară interesanţi. De exemplu, serie documentară în loc de reality show etc. Cunosc o mulţime de astfel de oameni. Publicul acesta evident că nu o va plăcea pe Kathy care îşi bate joc de toate alegerile idioate pe care le fac oamenii, cum ar fi să se considere dive şi divo când de fapt ceva lipseşte.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 129 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: