article
Television

Toti doreau un interviu cu Kathy “Grissm”

Cu toate că emisiunea ei s-a terminat, răspândirea ideilor ei abia a început. Cu toate că îmi place la nebunie de mulţi ani, de când am văzut-o pentru prima oară la CNN, urmărind cariera ei, care în 2011 se va extinde cu patru special-uri făcute de Bravo!, am tras concluzia că sunt atâtea lecţii de învăţat de la ea.
Cel mai mare lucru mi se pare că putem observa o diferenţă colosală între Statele Unite şi fostele state comuniste; şi anume după ce m-am uitat la special-urile ei de 10 (cel puţin) m-am gândit cum ar fi să zică sau să facă cineva pe tărâmul nostru ce spune Kathy în emisiunile ei? De exemplu, cel mai frumos lucru pe care l-a spus despre Sarah Palin a fost “f*ck her”.
Din special-urile ei, care au nume înnebunitoare, ca “She ll cut a bitch” sau “Straight to hell” putem învăţa să glumim bine.
Şi am şi învăţat unele lucruri, cum ar fi:
Că dacă cuiva nu îi convine părea ta, “they can s*ck it!” ; că dacă faci prostii nu înseamnă că nu poţi fi profesionist. “Go out and get it” pare ceva ce a făcut din Griffin din sitcom, Kathy cea care este azi, şi asta înseamnă că şi dacă dai greşi, îmbunătăţeşti lucrul cu care ai dat greşi până o să fie bun!
Cu toate astea, mulţi îi încurcă numele cu Kathy Lee Gifford.
Aşa a ajuns pe A- list, aşa că cine ştie, poate după ce a făcut toate grozăviile, o să fie (nu neaparat cu acest program) şi cum a spus în “d-list” ; “Kathy Griffin does the Vatican!”.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: