article
Art Arte, Documentaries Documentare, Film, Television

A piece of work

Heartbreaking ar fi cel mai bun cuvânt care să descrie unul din documentarele care a intrat în topul filmelor mele preferate.
Realizat în 2010, filmul o urmăreşte pe formidabila Joan Rivers timp de un an, trasând în acest an şi cursul întregii ei vieţi. Joan Rivers cred că este artistul modern! Ce m-a impresionat cel mai tare a fost când am empatizat cu ea, o persoană nu neînţeleasă, ci prost înţeleasă de multe ori. 77 de ani de viaţă în care şi-a făcut până în prezent 26 de operaţii estetice şi a oferit lumii o vitalitate pe care o invidiez, cam acestea fiind coordonatele care o fac pe Joan Rivers cunoscută. Filmul este notat ca “R”estricted, şi eu cred că este un film dur, dar nu pentru motivele menţionate de asociaţie. Trailerul însuşi este mişcător la lacrimi, aşa că pregătiţi-vă din timp dacă vreţi să vedeţi filmul care scutură natura umană din orice persoană, şi face pe oricine să se simtă vulnerabil. Filmul, în care Rivers îşi plânge de milă râzând intens, este un documentar despre cea care a schimbat concepţia oamenilor despre multe, şi a inspirat oameni celebri, cum ar fi  Kathy Griffin, dar şi milioane de fani; şi aduce un salut artiştilor din trecut şi adevăraţilor artişti din prezent.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: