article
Ecologic, Editor`s Letters, Politics Politice, Society & Culture

Noua realitate. 2011

Acesta a fost sloganul forumului economic internaţional de anul acesta, ţinut în Davos, Elveţia, “Noua Realitate”. Cel ce a spus-o, nu putea spune ceva mai adevărat. Trăim într-o realitate complet diferită de cea de acum 30 de ani. Într-un interviu, fondatorul forumului explica ce înseamnă noua realitate, şi anume faptul că trăim într-o lume tehnologizată în care suntem toţi conectaţi. Sunt total de acord, dovada este sfârşirea puterii lui Hosni Mubarak în Egipt, după 17 zile de revoluţie, pe care am urmărit-o intens la televizor. Soluţiile pe care domnul din interviu le sugera sunt să găsim un nou numitor comun pentru a reuşă să trăim bine împreună în secolul ce tocmai a început. Nu cred că mai trebuie să zic că sunt cu totul de acord că ne trebuie o abordare nouă când priveşte lumea. Dar nu numai în ceea ce priveşte convieţuirea, ci şi în ce priveşte traiul nostru legat de natură. Aflându-mă zilele trecute la Braşov, am trăit unele din cele mai puternice vânturi din cele pe care mi le amintesc.Trebuie să fim atenţi şi la natură. Liderii economici au mult de lucru în a repara greşelile din sistemul capitalist dat fiind că recuperarea completă din criza financiară este considerată de unii analişti imposibilă. Dar şi fiecare om are de muncă în ceea ce priveşte noua realitate, cred că oamenii trebuie să să lucreze fiecare cu sine pentru a realiza o nouă realitate bună.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 135 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: