article
Editor`s Letters, Television

Is it just me?

Cred că fanii lui Joan Rivers se consideră toţi “cei mai mari fani”, şi bine fac pentru că oricine poate să înveţe atâtea lucruri bune la această persoană şi atâta spectacol. Din al doilea punct de vedere, iată unde am văzut-o pe Joan în ultima vreme.

Am urmărit-o pe Joan Rivers în “Celebrity Apprentice” în fiecare episod, şi am susţinut-o de la momentele în care a fost hilară până la momentele în care a fost nervoasă (când fata ei a fost concediată după ce Annie şi Brande au manipulat situaţia! Şi bine le-a spus. A fost surprinzător că ea a câştigat. Şi o raritate, faptul că cel cu care ţin eu câştigă. Tot sezonul a fost ceea ce americanii numesc “television Gold”

Şi ca dovadă că oamenii au înţeles că un joc e un joc, în ultima vreme, Joan Rivers are o nouă emisiune, un reality- show cu ea şi fiica ei, Melissa, numit “Joan and Melissa”. Situaţiile sunt clar false, dar replicile şi personajele fac ora interesantă. Aşa m-am gândit mult timp că aş face eu un show de genul acesta.

Şi dacă vorbeam de television Gold, reclama în care a apărut Joan Rivers anul acesta, la 77 de ani, a făcut înconjurul lumii şi a şocat lumea. Mie îmi place la nebunie şi o citez. Şi da, este adevărată Joan Rivers în imagini.

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 128 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008- 2017 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: