article
Television

Recap: Episoade din Glee

America a mai adăugat un serial pe lista cu programe care dau gata audienţele şi devin hituri. Glee este un serial cu adolescenţi (un fel de Bervery Hills?), făcut în stilul unui film clasic pentru tineri, şi transformat în musical.
Serialul, al cărui maxim de audienţă a fost de aproximativ 37 de milioane de spectatori, din câte am citit, ceea ce este enorm, foloseşte ca şi coloană sonoră melodii cunoscute şi fredonate de toată lumea. Povestea este mai mult decât clasică, clişeică putem considera, piesa Romeo şi Julieta respusă la nesfârşit.
Cred că este bine că folosesc personaje colorate cu ajutorul cărora spun poveşti cu care oamenii se pot identifica uşor şi glume, de cele mai mutle ori, bune.
Dacă suntem de acord că Glee este ceea ce pentru generaţia 1990- 1999 a fost BH, inevitabil ridicăm întrebarea: în ce mod s-au schimbat tinerii în ultimii 20 de ani?
Cu toate că nu e capodoperă cinematografică sau de televiziune, mi se pare o idee bună pentru oricine fredonează muzică modernă prin casă, să urmărească serialul, cu toate că este un “foc” ca şi “High School Musical”, sau  “Amurg” şi toate celelalte dinainte.

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 128 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008- 2017 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: