article
Politics Politice, Stiri News

Prinţul, papa şi liderul teroriştilor intră într-un bar..

Cascadă de breaking news săptămâna aceasta pe plan mondial, cu toate că unul din evenimente era aşteptat de mulţi oameni de câteva săptămâni. Astfel, după ştiri despre sărbătoarea regală, care au balansat ştirile despre “revolulţiile” din Egipt şi Orientul Mijlociu, a avut loc şi mult anticipatul şi celebratul eveniment, unirea dintre William, fiul Dianei şi Kate- Catherine- Middleton, o fată “din popor”. Evenimentul a avut s-ar părea, după ce mii de jurnalişti au transmis pe mii de televiziuni şi alte platforme evenimentul, audienţe record, de [cică] 2 miliarde de oameni care au aflat toate detaliile (nu ştiu la ce la foloseşte) inclusiv ce au mâncat caii din eveniment, probabil.
A doua zi a avut loc în statul. oraş Vatican penultima procesiune înainte de a-l sanctifica. Acesta, conform Bisericii Catolice, a vindecat o călugăriţă de avea o boală.
Bomba lunii a fost moartea prin împuşcare a liderului Al Quaeda, cel care a plănuit atacurile terorieste din New York, Osama ben Laden. Este un moment care ridică multe discuţii, controverse şi dezbateri (mai multe decât ce pălării s-au purtat la Londra). Faptul că oamenii au ieşit să sărbătorească când au aflat de moartea lui Osama a fost prima controversă, apoi fiind urmată de întrebări dacă într-adevăr a fi mort, dacă o să se dea fotografiile sau nu, dacă o să se dea filmuleţul sau nu şi aşa mai departe. Obama a hotărât până la urmă să nu se pună în circulaţie fotografii realizate cu Osama mort.
Nu am de unde să ştiu unde o să ducă evenimentele, dar cred că new media o să îşi aibă partea de influenţă în viitorul apropiat cât şi depărtat.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: