article
Education Educatie

Culoarea timpului

Nu seamănă nimic cu “acasă”, spunea o vorbă. “Vacanţa” (cu ghilimele pentru că nu mă simt niciodată în “vacanţă”) aceasta am stat foarte mult pe meleagurile braşovene. Am învăţat, şi nu o spun cu multă mândrie, să realizez mai multe lucruri în “grădină”- Nu ştiu dacă a face lucruri în natură înseamnă a face din natural, sălbatic, domestic? Mai degrabă cred că natura e mai puternică  decât omul, şi deci, o astfel de îndeletnicire duce la a intra în conexuine cu naturalul.
Îmi plac culorile în perioada aceasta a anului. De la bucuria oferită de galben, în soare şi nu numai, la înţelegerea albastrului mării (chiar şi a Mării Negre). Albastrul reprezintă şi precizie, probabil că de aceea este cea mai aleasă culoare pentru grafice ale forţelor armate (poliţie, jandarmerie, şau altele) sau, mă gândesc, a instituţiilor universitare. Îmi spunea cineva că vara este “prea mult verde”, dar cred că putem profita de această culoare, care duce psihicul către control şi linişte. Cum era într-un film, “aşa se sfarmă prăjitura” în luna august, luna lui roşu- portocaliu?

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: