article
Television

The (Not So) Good Wife

“The Good Wife” este un serial american care lucrează cu o poveste coerentă, personaje colorate şi şi răsturnări de situaţie care mai de care mai provocatoare. Serialul readuce într-o lumină bună proiectele despre avocaţi, cazuri şi poveşti personale, prezentând-o pe Alicia Florrick ca şi personaj principal, soţia unui candidat la postul de procuror general, care apoi încearcă să se avânte în politică. Intriga o constituie dezvăluirea faptului că Peter Florrick a înşelat-o pe soţia sa şi a comis nişte acte de ilegalitate, iar prin urmare acesta ajunge la închisoare. Alicia renunţă la a fi casnică şi îşi reia meseria la firma de avocatură “Lockhart- Gardner & Bond”, care se ocupă de cazuri de multe milioane de dolari. Fiecare episod prezintă un caz sau două de-al lor, mereu bine scris şi a cărui rezolvare este mereu un lucru la care nu ne-am “The Good Wife” este un serial american care lucrează cu o poveste coerentă, personaje colorate şi şi răsturnări de situaţie care mai de care mai provocatoare. Serialul readuce într-o lumină bună proiectele despre avocaţi, cazuri şi poveşti personale, prezentând-o pe Alicia Florrick ca şi personaj principal, soţia unui candidat la postul de procuror general, care apoi încearcă să se avânte în politică. Intriga o constituie dezvăluirea faptului că Peter Florrick a înşelat-o pe soţia sa şi a comis nişte acte de ilegalitate, iar prin urmare acesta ajunge la închisoare. Alicia renunţă la a fi casnică şi îşi reia meseria la firma de avocatură “Lockhart- Gardner & Bond”, care se ocupă de cazuri de multi-milioane de dolari. Fiecare episod prezintă un caz sau două de-al lor, mereu bine scris şi a cărui rezolvare este mereu un lucru la care nu ne-am fi aşteptat. Cei mai mulţi critici au lăudat scenariul, replicile şi actoria, şi eu sunt de acord. Cu toate acestea, nu am fost aşa mult de acord cu ce s-a întâmplat în începutul celui de-al treilea sezon, dar voi urmări în continuare pentru a vedea unde va merge povestea. fi aşteptat. Cei mai mulţi critici au lăudat scenariul, replicile şi actoria, şi eu sunt de acord. Cu toate acestea, nu am fost aşa mult de acord cu ce s-a întâmplat în începutul celui de-al treilea sezon, dar voi urmări în continuare pentru a vedea unde va merge povestea.

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 145 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: