article
Editor`s Letters, Education Educatie, Photography Fotografie, Society & Culture

Going To Bucharest

Acum un an terminasem facultatea şi mă pregăteam să îmi cunosc colegii de la masteratul de Inovare Culturală din Braşov. Acum, după un an, mă pregătesc de cam acelaşi lucru. Cu vreo două săptămâni în urmă am intrat la un program de masterat numit “Istoria Artei şi Filosofia Culturii”. Am făcut o lucrare pe care am prezentat-o la admitere şi am intrat printre primii.E greu să mă gândesc ce mă aşteaptă acolo. Nu îmi fac speranţe, cu toate că nu pot să nu mă gânesc la tot felul de aspecte. E groaznic de ciudat să mă gândesc că o să stau pe la Bucureşti. Vom vedea în funcţie de orar. Oricum, până atunci a fost nevoie să mă duc să mă înscriu şi aşa mai departe. Nu am petrecut mai mult de câteva ore consecutiv şi deja am început să-mi creez bula de retragere. Haha. Adică, Bucureştiul e un oraş extrem de dezorganizat şi nedemn de o capitală, aşa că am încercat să caut locuri şi lucruri care să fie plăcute. Aşa că m-am plimbat pe la Ateneu, pe la magazine de haine deosebite, Gucci şi Aramni şi în alte locuri în care aerul pare mai curat. Am făcut şi nişte poze în scurta mea excursie de o zi pe care vreau să le încarc aici. Bănuiesc că o să vină mai multe pe viitor, nu?

Iosif

Advertisements

About Iosif

Creative Director Iosif Trif takes interest in developing creative works as well as studying the impact works of art and cultural products have on people on both a personal and group level.

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 129 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: