IOSIF (autorul)

(last update: 2013 or so)

La persoana a III-a 


Iosif Trif
este preocupat atât de producerea de creaţii artistice cât şi de studiul impactului cultural şi personal al operelor de artă. Atenţia sa este îndreptată şi către cunoaşterea prin artă dar şi spre televiziune şi comedie. El consideră că arta este o necesitate umană. A absolvit specializarea „Cinematografie, Fotografie, Media” a Facultăţii de Teatru şi Televiziune de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca în 2012. A participat la numeroase cursuri extracuriculare şi a contribuit printr-un aport de  creativitate la proiecte ce au deservit diferite feluri de scopuri şi comunităţi.

 

Iosi

 

La persoana I…

Iosif mă numesc. Este cel mai important. Pot să spun despre mine că sunt din Transilvania, Braşov, şi am locuit la Cluj timp de 4 ani unde am studiat specializarea Cinematografie Fotografie si Media la Facultatea de Teatru si Televiziune. Momentan studiez la Bucureşti la Facultatea de Istorie în cadrul masteratului de Istoria Artei şi Filosofia Culturii.

Cred totuşi că locul de unde sunt mă defineşte. Încet, ca tot ardeleanul, dar gândesc mult, şi câteodată şi bine, dacă îmi permit. Sunt tânăr, dar nu mic. Pot să mă definesc ca fiind un taur clasic, din punctul de vedere al astronomiei. Sunt calm, liniştit şi răbdător, dar foarte încăpăţânat, egoist şi posesiv. Îmi displace orice fel de schimbare, în afară de cele în bine, evident. Am simţul corectitudinii, dar cred în iertare şi acordare de noi oportunităţi. Ştiu mai nou că adevărul nu este acelaşi lucru cu dreptatea, ceea ce face lumea mult mai complicată. Consider că sunt empatic, pot să vorbesc cu oamenii.

Sunt deschis şi sincer. Încerc să fiu cât mai tolerant şi înţelegător. Îmi place dezordinea exterioară şi ordinea interioară.

Am făcut teatru, cel mai mult, dar şi pictură, dans şi alte activităţi. Bănuiesc că în altă viaţă am fost Nils Holgerson.

Am văzut de la turnurile de control din aeroporturi la noul turn Babel al Europei, am văut ce au pictat cei mai sensibili oameni şi cum accelearează particule oamenii de ştiinţă, am văzut cum au trăit şi cum trăiesc cei mai bogaţi, şi cum îşi duc viaţa cei săraci, ce fac oamenii ziua şi ce fac noaptea, cum au suferit şi cum suferă, cum au fost şi cum sunt fericiţi.

Cred în frumuseţe, exterioară şi mai ales în cea interioară.

Advertisements

Discussion

2 thoughts on “IOSIF (autorul)

  1. ce frumos ai scris :) cand se intampla sa.ti deschid pagina recitesc introul :P

    Posted by anne | 25/01/2010, 20:32
  2. Petit iti doreste sa ai un Craciun plin de bucurii, zambete si sanatate ! Cu aceasta ocazie, iti las un mic cadou pe care il gasesti aici – http://carmenfortis.wordpress.com/2012/12/24/blog-of-the-year-2012-christmas-gift-from-petit/
    Merry Christmas ! :D

    Posted by carmenfortis | 24/12/2012, 14:00

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 146 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: