PROIECTE/ PROJECTS
Proiectele la care am lucrat au inceput inca din liceu, cand am inceput sa joc in diferite trupe de teatru, cu care am mers la diverse festivaluri sau evenimente. Am jucat timp de patru ani, atat in limba romana cat si in limba germana.
Apoi, am mers la facultate, unde am fost admis la sectia de Cinematografie Fotografie, Media. In timpul facultatii am mai aparut ca actor in productiile unor colegi. Facultatea insa, m-a plasat cel mai mult in postul de regizor sau producator. Am lucrat la proiecte de reportaje (printre altele, am realizat reportaje despre un astronom care dorea sa explice religia prin stiinta sa, un muzician orb, care se simtea mai puternic prin credinta si un reprezentant al moscheei din Cluj- Napoca, etc) Mi-a placut sa intervievez oameni, dat fiind ca înainte am facut parte dintr-un cerc de studii sociale, unde am cercetat integrarea sasilor în Tara Bârsei din România.
Am lucrat si la emisiuni tv, atat produse in cadrul facultatii, cat si in direct pe un canal tv al televiziunii publice. Am contribuit si la realizarea a mai multe scurt/ metraje, inclusiv, evident, filmul meu de licenta.  Pe langa toate acestea, am scris si multe scenarii de film si o piesa de teatru pe care am si regizat-o.
Am participat la diferite ateliere, si am primit chiar si o diploma de producator din partea Hollywood Film Insititute. Cu unele proiecte din cadrul facultatii am participat la numeroase festivaluri de film, si am castigat si un premiu intai.
In 2010 am avut prima expozitie personala de fotografie.
Advertisements

Discussion

No comments yet.

Discussions & Opinions

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Please write your email address to subscribe to my blog and receive notifications of new posts by email.
Apasati aici pentru a va abona la acest blog.

Join 146 other followers

Inside Brumărel

Archive

Credo

Men give away nothing so liberally as their advice (Francois de la Rouchefoucauld)

2008 – 2018 All rights reserved

Protected by Copyscape Web Plagiarism FinderUnauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author/owner is strictly prohibited.
Advertisements
%d bloggers like this: